IMG_1569.JPG

Studio Update

After starting off with just a green screen wall at the back of our studio we decided to go one step further, and began the painstaking process of building the curve for an infinity wall. As usual it turned out to be a much bigger project than I could have ever imagined. However the end result is just magic! After a coat of paint on the floor, and now we have the full infinity wall green screen. One of the benefits has been to also include a white wall as well so there is a 3m x 3m white wall as well. So far the reaction has been terrific and we've had several project shot in the studio just because of the green screen.

Contact

  • Mobile:
    0448 360066
  • Landline:
    07 5484 9194
  • E-Mail:
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Social